.
Jag är en tjej som alltid har tyckt om att skriva sedan jag var liten. Inom mig har flera böcker påbörjats och en dröm har funnits sedan jag var ung att en dag ta tag i den. Dagen kom också efter att jag varit sjuk ett tag och försökte ta mig tillbaka till livet igen efter att ha besökt den berömda väggen. Under tiden som sjuk blev skrivandet som meditation för mig och jag märkte att jag mådde bra av det och det kändes skönt att göra något som gav mig energi.

Runt midsommar sommaren 2017 fick jag idén till min bok Kvarnpojken, det var som en blixt från klar himmel. Jag hade så gott som hela handlingen klar till boken från början och jag ville bland annat ta upp att svårigheter i skolan inte är något nytt fenomen men samtidigt ha en historia runt omkring det. Där och då var Kvarnpojken född!

När jag sedan städade en dag efter att mitt manus var klart hittade jag en gammal uppsats från högstadiet som jag hade fått väldigt bra betyg på. Min svenskalärare då hade som en sista kommentar uppmanat mig att aldrig sluta med mitt skrivande. Att läsa dessa ord då jag inte mådde bra stärkte mig enormt och jag vågade skicka in mitt manus till ett förlag.

Nu i efterhand är jag väldigt tacksam för orden som hon skrev och min tid som sjuk förde i alla fall något gott med sig. Dessutom gav det mig insikten om hur viktiga en lärares ord kan vara och påverka en person även i framtiden.

Min bok är inte perfekt vilket inget är i livet. Det finns stavfel och annat som man i efterhand ser skulle kunna ha ändrats men samtidigt tycker jag på något vis att det passar bokens innehåll. Ni som läser den skall veta hur stolt jag var när jag höll i den färdiga boken för första gången och jag hoppas att ni får glädje av min bok.

 

Kvarnpojken

Baksidan av boken:
Efter en tuff vår i skolan för Adrian bestämmer sig hans föräldrar att hela familjen ska flytta från förorten till Adrians döda morfars hus på landet.
Men allt är inte lätt i en ny skola och tydligen var det inte bättre förr heller. Ondskan fanns även då.
Vilka grymheter har egentligen utspelat sig i byn?
Och vem är damen vid bäcken eller är det dimma? Och hur hänger alla mystiska händelser ihop?
Ibland kommer hjälpen från oväntat håll.

En barn- och ungdomsbok för åldern 9-12 år men fungerar även för äldre åldrar. En riktig ”familjebok” helt enkelt.

”Berörande, spännande och stark” /Jenniesboklista

”Jag uppskattar att boken vågar beröra mäns våld mot kvinnor i så hög grad och öppnar upp till mycket diskussioner” /Barnboksfamiljen

”bra debut och en relativt originell bok i en genre där många böcker liknar varandra” /Dag Hedberg, BTJ-häftet nr 21, 2018

”Jag blir glad när jag stöter på böcker som skapar igenkänning och kan verka som förebilder” /Villa Frejas bokblogg

”Det här är en bok som jag tror skulle passa bra att läsa högt tillsammans i högstadiet för att sedan diskutera. Boktips!” /Författare Karin Askerin

”Det är inte farligt att prata om det som är svårt. Det är däremot farligt om vi aldrig pratar om det svåra.” /Saras Eviga

”Jag tyckte den var spännande, intressant och att det var en stark berättelse som tog upp svåra ämnen”  /Lars Karlsson

”Boken speglar en verklighet som man önskar inte fanns” /Lite mat och en bok

”Det är bra med böcker som kan ge igenkänning hos barn och ge förståelse att man inte är ensam om saker som kan vara jobbiga.” /Bettan Bokprataren

”vem som helst kan ha glädje kan ha glädje av att läsa den”, ”Boken är tänkvärd och jag kan verkligen rekommendera den.” /Nina Hansson

”Boken är mycket tänkvärd och jag kan verkligen rekommendera alla att läsa den, både barn och vuxna.” /Anette Johanson

”En vacker och lättläst bok om vänskap och mobbning.” /Sarasbokhyllor

”Annorlunda, välskriven, lättläst”, ”En spännande bok och en bok man fick mycket tankar av då den handlar om mobbning.” /Systrarnaboktokiga 

”åh, vad jag tyckte om den!” /Sofiasbokhylla

 ”En fin, viktig och tankeväckande bok” /Fantasybylinda

”En fin och tankeväckande bok med en story som berör.” /Malin.v.olsson

”en spännande och viktig bok med övernaturliga inslag, som inte ryggar för svåra ämnen såsom mobbning och våld i hemmet.” /Drakbella

”Författaren skriver på ett känslosamt sätt och belyser viktiga ämnen som alkoholism, Add, mobbning och misshandel” /Erikasbokhylla

”En fint skriven bok med en handling som berör.” /Lollosbokhörna

”Erika flätar ihop en berättelse som egentligen utspelar sig i tre olika generationer på ett väldigt vackert vis.”, ”En på många sätt och vis sorglig historia med väldigt många vackra inslag!” /Farsans_bokhylla

”En trevlig och lättläst bok” /Brijreads

 

 

 

Boken betalas i förskott via Swish eller bankgiro:

  • 130 kr / st
  • Frakt 49 kr inom Sverige
  • Finns det önskemål om en speciell text i boken skicka då ett litet meddelande via mail så fixar jag det
  • Går att få inslagen som present
  • Skickas inom 2-3 arbetsdagar
  • Är mottagaren en annan än beställaren skicka då ett meddelande via mail med namn och adress så fixar jag det

 

Betalning i förskott sker via:
Swish-nummer 123 510 92 93
Bankgiro: 5296-1224

 

Pris: 130 kr /st
Frakt: Frakt 49 kr inom Sverige
Signering: Gratis (kryssa i rutan nedan så bjuder jag på det)
Inslagen: Som present (kryssa i rutan för det nedan så bjuder jag på det)

Är mottagaren en annan än beställaren skicka då ett meddelande via mail med namn och adress så fixar jag det.

Finns det önskemål om en speciell text i boken skicka då ett litet meddelande via mail så fixar jag även det.

Skickas inom 2-3 arbetsdagar efter att betalningen kommit in.

Innehar FA-skatt.

Beställ boken här!